Reviews

  1. 25-10-2019 Jan Willem Zwetsloot
    Eind jaren negentig heb ik mijn Motorrijbewijs behaald bij Narox Verkeersopleidingen.
    Richard heeft veiligheid in hoog vaandel staan. Neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Alle verschillende verkeerssituaties komen aan bod. Wat ik belangrijk vond is dat Richard er niet in een auto achteraan rijdt. Nee ook gewoon op de motor zoals het hoort.Veel mensen willen zo snel mogelijk hun rijbewijs halen. Ik heb gekozen voor kwaliteit.Nadat ik mijn rijbewijs gehaald had, heb ik zo nu en dan een motor gehuurd. Daarna jaren niet gereden. Tot het weer begon te jeuken en ik een motor kocht. Ik ben zo verstandig geweest om bij Richard een paar opfrislessen te boeken. Het was weer zoals vanouds.Ik kan oprecht zeggen dat ik geen betere instructeur had kunnen wensen.

2. In de zomer van 2018 mn BE-rijbewijs gehaald. De intake-les ging opbouwend in het juiste tempo. De instructeur was rustig en duidelijk. Op de examen-dag eerst nog een uurtje gereden en alles door genomen. “Ff opfrissen”. Ik ben zeer tevreden over Narox. Ik ben in 1 keer geslaagd en dat komt mede door de relaxte houding van de instructeur.

Rob van Kesteren, Hillegom.

3. Richard is een vakman die weet waar hij het over heeft. Naast de benodigde informatie tbv je rijbewijs te behalen zorgt hij dat je al veel meer kennis en vaardigheden beheerst voor als je alleen de weg op moet gaan. Naast dat hij veel kennis beheerst over zijn vak is het ook een hele gezellige man om naast in de auto te zitten.

Ik heb mijn BE hier behaald in 1 keer en heb geen moment spijt gehad dat ik in zijn mooie Dodge een aantal uur heb mogen rond rijden.

Bedankt Richard!

Mitchell Duivenvoorde

4. Na diverse rijscholen en een aantal(mislukte) pogingen examen voor mijn rijbewijs, kwam ik terecht bij Richard Uljee, op aanbevelen van mijn 3 broertjes die bij hem gelest hadden. Inmiddels had ik mezelf aangepraat dat ik gewoon nooit zou kunnen autorijden en had ik ook examenangst opgebouwd. Richard heeft dit uit mijn hoofd gepraat. Ik heb ontzettend leuke en leerzame lessen gehad van hem. Elke les had ik het gevoel dat ik een stapje vooruit ging. In tegenstelling tot de andere lessen die ik had gekregen. Elke les was weer een uitdaging, het opzoeken van diverse verkeerssituaties en met een voldaan gevoel naar huis. Toen het examen werd aangevraagd had ik ineens een normale spanning, in plaats van dat mijn lichaam werd overgenomen door de extreme spanning waardoor ik niet meer kon presteren. Met normale spanning ging ik naar het examen toe, ik zou de examinator wel eens even laten zien wat ik geleerd had en inderdaad. Ik slaagde in 1x! Advies en verbeterpunten had de examinator niet eens... Gewoon doen wat ik geleerd had en ervaring opbouwen. Inmiddels heb ik alweer 2 maanden mijn rijbewijs en elke keer als ik in mijn eigen auto stap besef ik hoe dankbaar ik ben, voor mijn vrijheid. En al helemaal voor het zelfvertrouwen dat Richard mij teruggegeven heeft.
9 oktober 2018 Renate van de Water

5. een vriendelijke meneer die weet hoe hij les geeft.
al was het kort en ben ik geslaagd!

Roland Kulk

6.Richard is een goede instructeur. Zijn manier om te leren is effectief en hij is duidelijk. Als je vragen hebt, luistert hij er aandachtig naar en leert hij geduldig wat je moet weten. Als je iets verkeerd doet, dan besteed hij tijd erin om te zorgen dat je het goed doet. Daarnaast is Richard een gezellige persoon om ermee te rijden. Wij hadden meestal leuke gesprekken en ook grappige verhalen.

Bianca Schuurman

7) Ik heb bij Narox Verkeersbegeleidingen geleerd om met een aanhangwagen achteruit te rijden ( E bij B-rijbewijs), Wat een ander mij niet kon leren lukte Richard wel.

Jaco Verdel

8) Gerard Kappen 1-11-2019

Bij Richard krijg je echt goed les. Hij leert je niet gewoon autorijden. Hij leert je om een veilige verkeersdeelnemer te worden. Richard is geduldig en behulpzaam. Hij is pas tevreden als je echt goed kunt rijden. Bovendien is Richard ik nog eens een feest om me te rijden want je bent altijd verzekerd van prettige en goede gesprekken op niveau. Ik kan iedereen aanrijden om bij hem te lessen.

9. Jasmijn D. 4-11-2019

Wat hoor je het toch veel om je heen:

“Mijn man rijdt altijd, hoor.”
“Ik ben bang voor mijn examen, dus ik neem geen les meer.”
“Ik durf best te rijden, zolang ik de snelweg niet op hoef.”
“Ik heb mijn examen gehaald, maar ik doe eigenlijk niets meer met mijn rijbewijs.”

Herkenbaar? Neem dan eens contact op met Richard van Narox Verkeersopleidingen. Want daar leer je geen regeltjes onthouden en truukjes toepassen. Je leert jezelf niet “voorbereiden op je examen”.
Wat je hier leert is zoveel meer waardevol: je leert wat het betekent om in alle vrijheid in een auto te stappen, zónder beperkingen. En dit alles met een hoop lol en ontspanning.
Bij veel rijscholen krijg je namelijk rijles, waarbij je leert wat mag en niet mag en hoe je examen eruit ziet. Ook ik heb ervaring met reguliere rijscholen.
Maar bij Narox Verkeersopleidingen ontdék je, samen met Richard, de weg. Je wordt niet voorbereid op een examen: je wordt voorbereid op het leven ná je examen.
Bij Richard voel je je dan ook helemaal geen leerling die les van een leraar krijgt. Hij heeft het talent om je je direct thuis te laten voelen in zijn lesauto. Richard kijkt nergens van op en vind niets dom, vervelend of raar. Er wordt geen strak schema gemaakt om je je examen te laten halen. Hij geeft persoonlijke en afwisselende lessen zonder vaste routes. Hij kijkt dus per persoon hoe een les eruit ziet en waar jullie die dag samen aan gaan werken. Er wordt op een luchtige én serieuze manier gewerkt aan je zelfvertrouwen, waardoor dat examen vanzelf komt. Hierdoor voel je ook geen spanning wanneer je gaat afrijden, want tegen die tijd ben je allang klaar voor een zesdubbele rijbaan in hartje Londen.
Een hele andere manier van lesgeven dus: hier gaat het niet om wat je de wég kan bieden; hier gaat het om wat de weg jou te bieden heeft!
Ik raad Narox Verkeersopleidingen daarom niet alleen aan iedereen die het rijbewijs wil halen aan, maar ook aan iedereen die het rijbewijs al heeft maar met rij-angst kampt en aan iedereen die zich gewoon wat vrijer wil voelen op de weg. Ik garandeer je dat je erna veel ontspannender de weg op gaat!
Richard, ik wil je heel erg bedanken voor alle wijze (levens)lessen, alle lol en alle avonturen. Dankzij jou heb ik mijn rijbewijs in 1 x gehaald en heb ik genoten van een prachtige huwelijksreis met een roadtrip door Duitsland, Frankrijk en Spanje.
Met mijn kersverse echtgenoot op de bijrijdersstoel.

Liefs, Jasmijn

10. 6-11-2019

Nadat ik bij de ANWB  te horen kreeg dat ik rij-ongeschikt ben en niet zou kunnen rijden, heb ik in één poging bij autorijschool Narox Hillegom mijn rijbewijs gehaald. Richard van Autorijschool Narox heeft opnieuw een rijtest bij het CBR aangevraagd nadat hij mij heeft leren omgaan met mijn visusbeperking. Nadat ik bij de ANWB twee keer afgewezen was voor het onderzoek, mocht ik nu wel verder. En het examen in één keer gehaald.

Maurits van Breda

11. 1-11-2019 Richard leert je echt auto rijden en niet als vele andere rijscholen een rondje om de kerk rijden. De snelweg les vond ik super , je krijgt er zelfvertrouwen van en leert dan echt mee te rijden met het verkeer.

Sandra Philippo

12. 5-3-2020 Het is inmiddels al weer 13 jaar geleden dat ik naast Richard in de auto plaatsnam om te lessen voor het B-rijbewijs. Van mijn keuze voor Narox heb ik geen moment spijt gehad. Onlangs viel mij nogmaals de eer te beurt om naast Richard plaats te nemen in de auto, dit keer voor mijn BE rijbewijs. Het was weer als vanouds ontzettend gezellig tijdens de lessen. Autorijden is natuurlijk ook gewoon leuk! Richard weet waar hij over praat en heeft een duidelijke visie over autorijden en weet dit op een kundige manier over te brengen. Bij Narox staat niet het kunstje van het examen halen centraal. Je leert hoe je echt moet rijden! Tijdens het examen was ik zelf zo relaxt dat de examinator aangaf dat ik ook wel harder had mogen rijden. Uiteraard net als de vorige keer, in een keer geslaagd. Bedankt Richard!
Baudewijn