Inleiding

NAROX AUTORIJSCHOOL HILLEGOM kan u helpen met verschillende rij-opleidingen voor het autorijbewijs en het aanhangwagenrijbewijs.

Ook verzorgt NAROX AUTORIJSCHOOL HILLEGOM  de rijtesten van het CBR voor ouderen of mindervaliden. Indien er een vermoeden is van cognitieve achteruitgang door bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer of vasculaire dementie, begeleiden wij de cliënt zo goed mogelijk.

Behalve een schakelauto kunt u bij ons ook kiezen voor een automaat. Bovendien is er een gecertificeerd faalangstinstructeur beschikbaar.

De automaat is bij NAROX AUTORIJSCHOOL HILLEGOM ook aangepast voor clienten die niet de beschikking hebben over een normaal werkende rechtervoet. Wij kunnen het gaspedaal verplaatsen naar de linkerkant en schakelen u dan om naar de pedaalbediening met links. Indien u minder krachtig bent in uw voet, heeft u de beschikking over een zeer gevoelige rem. De geringste druk doet de auto al remmen. Het in de rijstand zetten van de "schakelpook" kost geen kracht omdat dit sensorgestuurd is. Wanneer de beenfunctie helemaal uitgevallen is, kan de auto met uitsluitend handbediening bestuurd worden. Er is een handbediende rem en gashandle aanwezig. NAROX AUTORIJSCHOOL HILLEGOM is de enige rijschool in de Bollenstreek die deze lessen kan verzorgen

NAROX AUTORIJSCHOOL HILLEGOM is gespecialiseerd in het oplossen van rijangst. Zowel voor de gewone reële rijangst als voor fobische rijangst en rijangst als gevolg van een trauma(PTSS). In een aantal gevallen kunnen de kosten vergoed worden via een aanvullende ziektekostenverzekering.

Indien er sprake is van een PTSS als gevolg van een door derden veroorzaakt ongeval, kan het team, wanneer u dit wenst, worden uitgebreid met een letselschade-advocaat van Keurmerk Letselschade-advocaten www.stichtingkeurmerkletselschade.nl. Deze advocaat zal o.a. zorgen dat alle kosten, dus ook de kosten van de rijangstsessies, voor u kosteloos zijn. Heeft u al een advocaat dan zullen wij natuurlijk met haar of hem samenwerken.

Geef een antwoord